1. Norway
 2. FUTURO™ Brand
 3. Ressurser
 4. Støttebandasje

Finn riktig støttenivå

Støttenivåguiden vår hjelper deg med å velge riktig produkt til riktig skade og til riktig tid – når du trenger det mest.


Støttenivåer – Støttebandasjer

 • Mild støtte
  Mild støtte

  Gir lett kompresjon, støtte og terapeutisk varmeisolering for å lindre symptomer forbundet med mindre overtråkk, spenninger og artritt. Komfortabelt å bruke hele dagen.

 • Moderat støtte
  Moderat støtte

  Gir justerbare nivåer av kompresjon, støtte og terapeutisk varmeisolering for å lindre symptomer forbundet med spenninger, overtråkk, artritt og muskelsmerter. Komfortabelt å bruke hele dagen og for spesifikke aktiviteter.

 • Moderat stabiliserende støtte
  Moderat stabiliserende støtte

  Gir tilpasset og anatomisk korrekt stabiliserende støtte for å lindre symptomer forbundet med spenninger, overtråkk, artritt, slitasjeskader og for å bidra til å forebygge nye skader. Fleksible stabilisatorer som er avtagbare og kan tilpasses for best komfort.

 • Fast støtte
  Fast støtte

  Gir fast støtte ved hjelp av en kombinasjon av avanserte materialer for å forebygge nye skader og lindre symptomer forbundet med spenninger, overtråkk, artritt, slitasjeskader.

 • Fast, stabiliserende støtte
  Fast, stabiliserende støtte

  Gir den høyeste graden av støtte og stabilisering, ved hjelp av fleksible eller hengslede stabilisatorer i plast og/eller aluminium for å redusere risikoen for nye skader og lindre symptomer forbundet med akutte skader.