Ekspertpanel

Møt panelet

På 3M designer vi produktene våre for å fremme en bedre livskvalitet for våre kunder. For å sikre at FUTURO™ -merket fortsatt er blant de mest pålitelige navnene i seler og støtter, samarbeider vårt ekspertpanel av ingeniører og medisinske fagpersoner om produktforskning, utvikling og testing. Ved å kombinere det som i praksis blir sett med forbrukernes behov, er det bare de beste produktene som gjør det til din lokale forhandler, og sikrer at avansert teknologi, ideer og løsninger er omtalt i vår innovative produktserie. Dette er alt med ett mål for øyet: å hjelpe deg å leve livet til det fulle.


Ralph Buschbacher, M.D

Ekspert innen muskler og skjelett – leder for FUTURO™-ekspertpanelet

 • Ralph Buschbacher

  Dr. Buschbacher gir FUTURO™-ekspertpanelet verdifull innsikt i de medisinske aspektene ved produktene våre, i tillegg til at han leder det medisinske teamet. Dette gjør det mulig for 3M å tilby de avanserte kvalitetsproduktene som kundene forventer av oss.

  Dr. Buschbacher fullførte sine studier for både sin lavere universitetsgrad og medisinske doktorgrad ved University of Virginia. Han ble valgt til Chief Resident i kandidatklassen sin ved Medical College of Virginia. Han har holdt mange foredrag om ulike temaer, både nasjonalt og internasjonalt. Han er en produktiv forfatter, og har publisert over 100 manuskripter samt 46 bokkapitler og 20 bøker.


Ryan Gaynor, PT, MS

Fysioterapeut

 • Ryan Gaynor

  Ryan Gaynor jobber for tiden som fysioterapeut ved Horizon Home Health and Hospice i Milwaukee, der han har spesialisert seg på hjemmebasert omsorg primært i underbetjente byområder. Fokuset ligger på postoperativ ortopedisk rehabilitering. Før sin nåværende stilling, jobbet han som nyutdannet på Methodist Hospital i Indianapolis, der han arbeidet med nasjonalt anerkjente kirurger ved Methodist Sports Medicine og fysioterapeuter fra Indiana University School of Medicine. Hans hovedoppgave var å behandle ortopediske skader, og da spesielt yrkesskader. Mens han var i Indianapolis, jobbet han med det profesjonelle amerikanske fotballaget Indianapolis Colts og kirurgen deres, Dr. Tom Klootwyk, som ekspert på bløtvevsskader for å bidra med behandlingen av vanskelige tilfeller. Deretter jobbet han 7 år i en privat praksis i Milwaukee-området, med fortsatt fokus på ortopedi og bløtvevsskader. Samtidig videreutviklet han manuelle behandlingsteknikker og en tilnærming med dynamisk styrking av muskler og ledd. Ryan Gaynor har også jobbet som fysioterapeut ved Columbia St. Mary's Hospital i Milwaukee, der han behandlet akutte skader og polikliniske pasienter. I denne jobben kom han i kontakt med pasienter med mange ulike typer skader, noe som har gitt ham bred erfaring.

  Ryan Gaynor tok mastergrad i fysioterapi ved University of Indianapolis i 1998, hvor han også fikk bachelorgraden sin i 1995.


Dominic Julian

Teknisk sjef

 • Dominic Julian

  Dominic bringer et unik perspektiv og mye erfaring til ekspertpanelet. Han har over 18 års erfaring innen design og utvikling av støtteprodukter basert på arbeidet sitt som sertifisert trener innen friidrett.

  Dominic har jobbet i nesten to tiår med å utvikle produkter basert på skadetilstander og biomekanikk. Erfaringen og kompetansen hans har bidratt til en rekke produkter som benytter avansert design og nye materialer for å dekke de økende behovene til kundene våre. I løpet av denne tiden har han fått stadig større ansvar knyttet til de fleste produktrelaterte aktivitetene, inkludert produktdesign, produksjon, kvalitet, opplæring og utvikling av emballasje.

  I 2016 gikk Dominic over i en ny stilling som leder av produktutviklingsteamet. I denne rollen skal han fortsette å fokusere på kundenes behov og sørge for at de får produkter av høy kvalitet og høy yteevne.

  Før han begynte å jobbe med FUTURO™ sine merkevareprodukter, jobbet han som friidrettstrener på universitetsnivå. Han jobbet blant annet som en del av det medisinske personalet med å optimalisere den helhetlige tilstanden til utøverne. Dette inkluderte skadeforebygging, vurdering, behandling og rehabilitering. Dominic tok en bachelorgrad i friidrettstrening ved Boston University, etterfulgt av en mastergrad i administrative studier ved Boston College.


Lynn Peterson

RN, CWOCN

 • Lynn Peterson

  Lynn Peterson, RN, WOCN er autorisert sårsykepleier og jobber ved 3M Health Care. Lynns primæroppgaver omfatter teknisk og klinisk støtte på 3M sin plattform innen kompresjon og behandling av ødem. Lynn utvikler og tilbyr opplæring og programmer som støtter salgsorganisasjonen og kundene i bruken av 3M™ Coban™ 2-lags kompresjonssystem for behandling av venøse leggsår, lymfeødem og andre tilstander som krever kompresjon.

  Et av Lynns hovedfokus er klinisk konsultasjon og opplæring for kunder som gir langsiktig pleie og omsorg i hjemmet. Lynn utvikler og tilbyr opplæringsprogrammer som fokuserer på vurdering og behandling av sår og overflater, behandling av sår på nedre ekstremiteter, forebygging og behandling av trykksår samt forebygging og behandling av hudskader.

  Lynn har en bachelorgrad innen sykepleie. Hun har jobbet i flere ulike kliniske sammenhenger, inkludert akuttsykepleie, og hun har 22 års erfaring innen hjemmepleie i ulike roller. Lynn er medlem av sykepleieforeningen Wound, Ostomy, Continence Society (WOCN), og representerte 3M i det nasjonale rådgivningspanelet for trykksår (NPUAP) i 5 år.


Tanya Beckwith

Seniorspesialist innen teknisk service

 • Tanya Beckwith

  Tanya har utvist stor dyktighet innen produktutvikling, kommersialisering og prosjektstyring på tvers av ulike helserelaterte og forbrukerrettede bransjer i løpet av sine 24 år i 3M. Tanya har utviklet, patentert og kommersialisert støtteprodukter for 3M. I sin nåværende rolle innen teknisk service støtter hun virksomheten globalt ved å omsette vitenskapen bak produktene i praksis, og ved å støtte kundeopplevelsen.

  Tanya har en bachelorgrad i kjemiteknikk fra University of Minnesota, og en mastergrad fra University of St. Thomas.


Diane Emslander

Spesialist i avansert produktutvikling

 • Diane Emslander

  Diane er medlem av FUTURO™ sitt produkthelseteam og fokuserer på å bruke nye teknologier i produktutviklingen. Hun har jobbet i 3M i over 27 år og har lang erfaring med kjerneteknologiene som 3M bruker, og innen utvikling av produkter og prosesser for nye produkter – fra grafiske og optiske filmer til produkter knyttet til rengjøring og dyrepleie. Diane gikk ut fra Institute of Technology ved University of Minnesota med en bachelorgrad i produksjonsteknikk.


Jay Kovacs

Produktdesigner og utviklingsekspert

 • Jay Kovacs

  Jay er industriell designer med 15 års erfaring i arbeidet med å gå fra idé til produksjon. Jay benytter kunnskapen sin fra design- og utviklingsprosessen til å utvikle nye materialer og avanserte produksjonsteknikker for produktene våre som forutser og oppfyller kundenes behov. Erfaringen hans innen menneskesentrert design, kombinert med moderne produksjonsteknikker, gir et unikt perspektiv i utviklingen av FUTURO™ sine merkevareprodukter.

  Jay har en bachelorgrad i industriell design fra Art Center College of Design.


Debra Battah

Spesialist i produksjonsteknikk

 • Debra Battah

  Debra er medlem av FUTURO™ sitt produkthelseteam med ansvar for utvikling, vedlikehold og produksjon av FUTURO™ sine merkevareprodukter. Debra har jobbet i 3M i 31 år og har lang erfaring med prosess- og produktutvikling, vedlikehold og oppskalering av nye produkter, fra pakketape og vanlig tape til 3M sine medisinske produkter som brukes i sykehusmarkedet. Hun har en bachelorgrad i kjemiteknikk fra University of Minnesota, og en mastergrad med fokus på produksjonssystemer fra University of St. Thomas.


Edward Roberts

Produkttekniker

 • Edward Roberts

  Som medlem av FUTURO™ sitt produkthelseteam bringer Edward fremskrittene fra laboratoriet inn i produksjonsanlegget. Edward jobber fortsatt med prosessoppgradering for å sikre at FUTURO™ sine støtteprodukter holder den høye kvaliteten som kundene våre forventer. Han gikk ut fra University of Minnesota med en bachelorgrad i biokjemi, og har vært ansatt i 3M siden 2012.


Nicolas Lee

Produktutvikler

 • Nicolas Lee

  Nick er det ferskeste medlemmet av FUTURO™ sitt produkthelseteam, og han fokuserer på å integrere universelle designprinsipper, ergonomi og menneskeorientert produktutvikling når nye støtteprodukter skal utvikles. Han har 12 års erfaring med å bringe produktkonsepter til markedet som rehabiliteringstekniker, og utvikler spesialiserte forbrukerprodukter til personer med nedsatt funksjonsevne.

  Nick har en bachelorgrad i maskinteknikk fra University of Minnesota.